How to mod ilanlarabak.com 1.5 unlimited apk for pc



ilanlarabak.com.apk 1.5
Name: ilanlarabak.com.apk
ID: com.ilanlarabak.ilanlarabak
Version: 1.5
Size: 0 Mb



ilanlarabak.com Screenshots

How to mod ilanlarabak.com 1.5 apk for android
How to download ilanlarabak.com 1.5 unlimited apk for pc
How to get ilanlarabak.com patch 1.5 apk for laptop

How to install ilanlarabak.com apk for android

- For Android 4.0 or higher:
Please to Settings, look down to Security, and select Unknown sources. Choosing this choice will enable to install apps download from the internet.
- For devices running on lower Android 4.0:
Please go to Settings - open the Applications option, and select Unknown sources, click OK on the popup alert.

ilanlarabak.com Description

ilanlarabak.com ilan dünyasına yeni bir soluk ve vizyon getirmiştir. Alışık olduğunuzdan çok farklı özelliklerle Türkiye'nin en iddialı ilk ve tek sosyal ilan platformu olarak gururla hizmetinize açılmıştır.

ilanlarabak.com avantajlarla dolu, kullanıcı dostu, akıllı tasarım, zevkli ve kolay kullanımıyla sizlerin beğenisine sunulmuştur.

Hedefimiz ilan dünyasında sizlere en iyisini, en kolayını, en hızlısını ve en kalitelisini sunmaktır.

ilanlarabak.com da, satılık ve kiralık daire, sıfır ve ikinci el araba, alışveriş ürünleri, iş makineleri ve yedek parça gibi birçok kategoride ilanlara ulaşabilir ücretsiz ilan verme avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Emlak kategorisinde, satılık ve kiralık daire, müstakil ev, villa, residens, çiftlik evi, kooperatif, köşk, konak, prefabrike ev, yalı, yalı dairesi, devre mülk, yazlık, günlük, haftalık kiralık daire ve villalar, işyeri, akaryakıt istasyonu, anaokulu, kreş, apartman dairesi, büfe, büro, ofis, cafe, bar, restoran, çiftlik, depo, antrepo, düğün salonu, dükkan, mağaza, fabrika, iş hanı katı, otopark, pazar yeri, plaza katı, spa, hamam, sauna spor tesisi, turistik tesis ilanları bulunmaktadır.

Turistik tesislerin içerisinde, satılık otel, kiralık apart, butik otel, pansiyon veya kamp yeri bulabilirsiniz

Arsa kategorisinde hem satılık hem kiralık ilanlar bulunmaktadır. Satılık arsalar, tarla, konut imarlı arsa, ticari imarlı arsa, turizm imarlı arsa, bağ & bahçe, depo & antrepo, okul imarlı arsa, sanayi imarlı arsa, zeytinlik vasfındaki alt kategorilerinden birinde bulunmaktadır. Bu araziler kat karşılığı alınma opsiyonlarıda bulunmaktadır.

Vasıta kategorisinde, 2.el veya sıfır, satılık ve kiralık Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daewoo, Dodge, Fiat, Ford, Geely, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lincoln, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Tata, Tofaş, Toyota, Volkswagen, Volvo ve bütün markalardaki otomobil, jeep, 4x4 ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Deniz araçları, Motoryat, Yelkenli, Kayık, Gulet, Sandal, Sürat teknesi, Tekne Deniz Motoru ilanlarıda ilan.com.tr'de yer almaktadır.

Motosiklet, Yedek Parça, Minivan, Panelvan, Ticari araçlar, İş Makineleri, Kiralık Araçlar, Kiralık Araba, Hasarlı Araçlar, Klasik Arabalar, Elektrikli araçlar, Karavan ilanlarını ve Sıfır araba fiyatlarını bulabililirsiniz.

Hizmetler kategorisinde, Bayilik Şirket satışı, Bebek ve Çocuk bakımı, Bilgisayar tamiri ve bilgi işlem, bina ve bahçe bakımı, büro kırtasiye, danışmanlık, el sanatları, giyim & tekstil, güzellik & kozmetik, hayvanlar dünyası, hurda & atık, inşaat & dekorasyon, kurs & dershaneler, lojistik & nakliye, motorlu taşıt hizmetleri, mühendislik, organizasyon, özel ders verenler, reklam ve tanıtım, sağlık, sanat & medya, sigortacılık & finans, spor, tamirat & bakım, teknik servis, temizlik & ilaçlama, tercümanlık & çeviri, ulaşım & seyahat, yemek ve gıda gibi kategorilerde çeşitli boyacı, elektrikçi, tamirci gibi ilanları bulabilirsiniz.

What's new in ilanlarabak.com 1.5

ilanlarabak.com ver2.0 neler değişti?
* Detaylı Ana Sayfa eklendi
* Performans iyileştirilmesi yapıldı ve devam edecek.
* "ilanlarım" ve "Favorilerim" gibi kişiye özel sayfalar eklendi.
* ilan filtreleme daha kullanışlı hale getirildi.
* Minör hatalar giderildi.
* "Bana yakın ilanlar" eklendi.
* "İlan Düzeltme" ve Doping yapma eklendi.
* Emlak ilanlarında "Sokak Görünümü" eklendi.
* Üye profili iyileştirildi.
Her gün daha iyisi, daha kolayı, daha hızlısı için çalışmaya devam ediyoruz.
ilanlarabak.com | 62 Reviewers | | Rating: 4.9

Download ilanlarabak.com 1.5 mod APK



Search terms:
How to mod ilanlarabak.com 1.5 mod apk for bluestacks
How to use ilanlarabak.com mod apk
How to mod ilanlarabak.com 1.5 apk
How to get ilanlarabak.com unlimited apk

Previous
Next Post »